Nieuw!

1 mei
Hoe vinden jullie de website? Deze heeft een complete metamorfose ondergaan. Wij zijn er ieder geval super blij mee.
Er is een hoop nieuwe voorraad onderweg, nieuwe jaargangen maar ook een nieuwe wijn vanuit Frankrijk. Deze verwachten wij volgende week allemaal binnen te krijgen en live te zetten op de website. Kijk ook eens onder het kopje pakketten, hier krijg je standaard korting op een pakket van zes wijnen.

Oude posts

1 januari
Allereerst: de beste wensen uiteraard! Laten we de glazen klinken..... en proosten op een nieuw mooi jaar.
Het was een superleuk wijnjaar, een jaar waarin we nieuwe evenementen hebben georganiseerd. Dan doel ik bijvoorbeeld op de Wine&Dine in samenwerking met de Huiskamer in Wormer. De laatste maanden van het het jaar waren super druk en zeer geslaagd. We hebben veel relatiegeschenken mogen leveren en een succesvolle proeverij in Lokaal de Kroon gegeven. Wat zal het nieuwe jaar gaan brengen? In ieder geval gaan we kijken hoe wij ons assortiment kunnen gaan versterken met nieuwe wijnen. Mogelijk Nederlandse, Spaanse of Duitse wijnen, wie zal het zeggen? De eerste gesprekken voor een nieuw evenement staan alweer op de planning.

24 september
Nieuwe wijn is weer onderweg voor het najaar. Tevens nieuwe proeverijen bekend, kijk snel onder het kopje agenda.

7 juli
De festivals zijn weer achter de rug. Wij hebben ze als zeer geslaagd ervaren. Na de zomer zullen we z.s.m. een proeverij kenbaar maken.

26 mei
Nieuwe wijn is binnen en nu te bestellen. Er zit ook heerlijke verse rosé bij. 

14 april
Er is nieuwe vino in aantocht! Verwachting binnenkomst half mei.

18 februari
Wij zijn dit jaar weer aanwezig op de Green&Country fair in het Wilhelminapark in Wormerveer. U kunt hier weer diverse wijnen proeven en kopen. Het evenement vindt plaats op zondag 10 juni.

Uiteraard mogen wij natuurlijk niet ontbreken op het inmiddels bekende Foodfestival a/d Zaan. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 6 juli. De gehele Zaanbocht in Wormerveer en een gedeelte van de Stationstraat staan weer in het teken van food, drinks en muziek. Zo zijn er foodtrucks, kramen, buiten barren etc. Je kunt natuurlijk ook je boot aan leggen en genieten van een fantastische avond. 

4 december
Je zult je misschien afvragen of er al die tijd niets te melden is geweest? Nou, we kunnen je in goed vertrouwen mededelen dat dat zeker niet het geval is geweest! Zo hebben wij de wijn geleverd die in november is geschonken tijdens de Italiaanse avond georganiseerd in- en door restaurant de Hofjes in Wormer. Dit is een zeer succesvolle avond geweest. 

Afgelopen weekend waren we te vinden in Amstelveen bij de Kleine Bourgondiër. We hebben het publiek kennis laten maken met de Etiké wijnen die worden verkocht in de winkel. 

Deze december maand staan er maar liefst twee proeverijen op het programma in Lokaal de Kroon te Wormerveer. We organiseren deze proeverij samen met Gusto&Passione (Italiaanse delicatessen).

Ook mogen wij nog diverse relatiegeschenken leveren. Dus kortom we zitten zeker niet stil!

2 oktober
Soms duren dingen iets langer dan je wilt. Maar onze Etiké wijn is weer binnen en ruim voldoende op voorraad. 

8 september
De blaadjes beginnen van de bomen te vallen. De herfst is in aantocht en de nieuwe voorraad WIJN is onderweg. Dat is goed nieuws om de herfst te starten. We verwachten de wijn over een dag of tien binnen te hebben. Tevens zitten er twee prachtige nieuwe rode wijnen bij, uit de Etiké-lijn en deze hebben een fantastisch keramieken etiket.

14 juli
Na wederom een zeer succesvolle proeverij in Grand café de Kroon (is nu gesloten wegens een grote verbouwing) en tevens een geslaagd foodfestival aan de Zaan in Wormerveer schakelen wij even een tandje terug. Dat houdt natuurlijk niet in dat wij geen beschikbare wijnen kunnen leveren. Binnenkort gaan we kijken hoe we ons assortiment kunnen gaan versterken en vernieuwen. Voor nu een ontzettend goede en fijne zomervakantie gewenst, salute de Wijnkoning!

8 juni
De nieuwe jaargang rosé 2016 is binnen. Nu te bestellen in de webshop!

23 april
Wij zijn zeer veheugd dat er een vijftal nieuwe wijnen onderweg zijn naar ons. Het gaat om een prosecco (Roero), twee witte (Grillo en Pecorino) en twee rode (Sangiovese en Primitivo di Manduria). Naast dat het natuurlijk weer fantastische wijnen zijn, is het jasje er om heen werkelijk schitterend te noemen. De etiketten zijn namelijk van keramiek, een lust voor het oog!

4 april
De eerste rosé van het jaar is inmiddels weer binnen. Deze vino is nu te bestellen, salute!

13 maart
De Riesling is binnen en is nu te bestellen. De wijn mag het predikaat Auslese dragen. Alleen mag er gebruikt worden gemaakt van de beste trossen. Tevens dienen ze met de hand te worden geplukt, en worden ze laat geoogst. 

4 maart
Wij zijn ontzettend blij dat wij twee prachtige wijnen hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment. Het gaat hier om wijnen van Vitus Aurunca gelegen in Campania ten noorden van Napels. Een zeer fruitige volle wijn genaamd Serena en een houtgerijpte wijn genaamd Mariella, deze wijnen zijn uiteraard nu te bestellen!

19 februari
Half maart verwachten wij weer heerlijke Riesling binnen te krijgen. Het betreft de jaargang 2015. Wil je al verzekerd zijn van een doos. Reserveren kan vanaf heden door ons even te contacten.

21 januari
Sommige van jullie zullen het ongetwijfeld mee gekregen hebben: wij leveren sinds kort drie heerlijke wijnen aan restaurant de Hofjes in Wormer. Het gaat om de witte Soave, de rode Salento en de rode Joostenberg. Ter introductie hebben wij een leuke actie hier aan gekoppeld. Bestel een fles van een van onze wijnen bij de Hofjes, maak een foto van jezelf met de fles, zet deze op Facebook, tag ons hier in en maak kans op een gratis fles. De actie loopt t/m 12 februari, daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. Restaurant de Hofjes kun je vinden op een prachtige locatie in Wormer, gelegen aan het Zwet (Poelweg 1).

6 januari
De beste wensen allemaal voor het nieuwe jaar. Laten we er met zijn allen weer een heerlijk wijn jaar van maken, in goede gezondheid. Wij kunnen direct met ontzettend leuk nieuws beginnen. Wij hebben fantastische nieuwe olijfolie binnen gekregen. En ditmaal uit het zonovergoten Spanje. Dit is echt een heerlijke olie die je goed kunt gebruiken voor diverse culinaire doeleinden, echt een aanwinst naast onze wijnen. En psst... om het jaar goed te beginnen hebben we ook weer twee heerlijke wijnpakketten samengesteld die met 5 procent korting zijn te verkrijgen in de shop. Een goed begin is het halve werk!

29 november
Bij deze komen wij nog even terug op de zeer succesvolle proeverij in Grand Café de Kroon van 18 november jongstleden. We willen nog even benadrukken dat de avond zeer geslaagd was. Met de heerlijke hapjes van André in combinatie met onze wijnen hebben wij veel leuke reacties mogen ontvangen. Iedereen dank voor de komst en tot de volgende proeverij. Ook een keer een proeverij bij je thuis of op locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

23 oktober
Dankzij de vele aanmeldingen zit onze wijnproeverij in Grand Café de Kroon op 18 november helemaal VOL!

15 september
Aanstaande zondag, 18 september geven wij een besloten proeverij in Grand Café de Kroon in Wormerveer. Wil je ook een keer een proeverij op locatie? Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Zaterdag 24 september mogen wij de wijn verzorgen die geschonken wordt tijdens Concert Culinair in het karakteristieke pand 'de Stoomhal' in Wormer, georganiseerd door Ed Kuiper en Paul de Munnik. Deze avond zal ook een speciale muzikale gast zijn opwachting maken dus het beloofd een spetterende avond te worden! We hebben een selectie gemaakt van drie heerlijke wijnen.

17 juli
Nog even terug kijken naar vorig weekend. Wat was het een zeer geslaagd foodfestival en wat hebben we positieve reacties mogen ontvangen. Hopelijk keren we volgend jaar weer terug. Nu de temperatuur eindelijk begint te stijgen naar heerlijke zomerse waarden, verwachten wij volgende week twee rosé wijnen toe te voegen aan ons assortiment. Een Italiaanse en een Franse wijn, deze zijn eind van de week te bestellen. Voor de mensen die vakantie hebben geniet en drink met mate!

28 juni
Volgende week is het Foodfestival aan de Zaan in Wormerveer. Wij staan op de Zaanweg, ter hoogte van het oude bankgebouw van de ABN AMRO. We hebben speciaal voor dit evenement heerlijke wijnen ingekocht bij 'Zomerliefde' die we zowel per (plastic) glas als per (pet) fles gaan verkopen (glas is niet toegestaan). We verkopen de volgende wijnen: een witte frisse Pinot Grigio die zorgt voor een fruitige smaak sensatie, een rode zachte Merlot, met de geur en smaak van kersen, bessen en pruimen en een heldere droge Sangiovese rosé die het zomergevoel in je naar boven haalt. Deze druifsoorten worden verbouwd in het karakteristieke Noord-Italië. Een perfecte combinatie met een heerlijke maaltijd van onze buren Gusto & Passione!

Dus ALLEMAAL tot 8 juli op de Zaanweg!

16 juni
De Green & Country Fair in het Wilhelminapark was zeer geslaagd! We hebben aangegeven volgend jaar zeker weer deel te willen nemen. Dit was een goede test voor het Foodfestival in Wormerveer 8 juli a.s. We hopen jullie daar te zien! 
Is er dan geen wijnnieuws te melden? Natuurlijk! Er zit weer een eigen import aan te komen..... van onze Oosterburen! De Wijnkoning moet er wel nog even wat kilometers voor maken :-). We houden je op de hoogte!

18 mei
Op 12 juni zijn wij te vinden in het Wilhelminapark in Wormerveer op de Green & Country Fair. Hier kun je kennis maken met een aantal van onze wijnen. Op deze dag zijn diverse standhouders te vinden van culinair genot tot kunst.
Voor meer informatie kijk op www.wilhelminaparkwormerveer.nl.

15 mei
Afgelopen week hebben wij een zeer succesvolle proeverij gehouden in samenwerking met Grand Café de Kroon. Erg leuke reacties ontvangen op het proefformulier. Wij zeggen: voor herhaling vatbaar.
Festival nieuws is er ook weer te melden: op vrijdag 8 juli zijn wij te vinden op het foodfestival in Wormerveer op de Zaanweg. Langs de Zaanweg zijn stands en foodtrucks te vinden. Wij schenken hier drie heerlijke wijnen!
Natuurlijk is er ook wijnnieuws te melden: nu de temperatuur in ons land keldert zorgt de Wijnkoning voor het lente gevoel. Wij hebben een heerlijke fruitige rosé binnen gekregen van Canicatti, deze is nu te bestellen in de webshop.

5 mei
Wij geven op 11 mei een wijnproeverij in samenwerking met Grand Café de Kroon in Wormerveer, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Opgeven kan per mail: administratie@wijnkoning.nl of op tel nummer 06 48959725.

22 april
Via deze weg willen wij iedereen op de hoogte gaan houden van de belevenissen van de Wijnkoning. En natuurlijk ook van de wijnervaringen en de ontwikkelingen hier in. Dus zie het als een soort blog waar Jeroen en ik (Yoerin) jullie op de hoogte houden.

© 2014 - 2021 WijnKoning | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.